Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 17:42

Magazin dünyası bu iddiayla çalkalanıyor: İki Ersoy çekişti, ünlü virtüöz öldü

Herkes sosyal medyada yankılanan bu haberi konuşuyor. Ünlü müzisyen İlyas Tetik'in geçim sıkıntısı nedeniyle intihar ettiği konuşulurken ortaya yeni bir iddia atıldı. Ünlü müzisyen anlaştığı TV programı iptal edildiği için mi intihar etti.

Magazin dünyası bu iddiayla çalkalanıyor: İki Ersoy çekişti, ünlü virtüöz öldü
İlyas Tetik

Ünlü keman virtüözü ve orkestra şefi İlyas Tetik, geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti. Tetik'in ölümü sanat dünyasında yıllarca birlikte çalıştığı müzisyen arkadaşlarını da derinden yaraladı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde ekonomik sıkıntıya düşen usta besteci İlyas Tetik'in arabasını satarak geçindiği öğrenildi.

BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ YAŞADI

Sosyal medya'da dolaşan iddialara göre; İlyas Tetik intihar etmeden 3 gün önce büyük bir üzüntü yaşadı.

PRENSİPTE ANLAŞTI AMA İPTAL EDİLDİ

Yayımlanacak olan Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunacağı müzik eğlence programından teklif alan İlyas Tetik'in ilk etapta prensipte anlaştığı ancak çalışmanın son anda iptal olduğu iddia edildi.

Ölümünden 3 gün önce Bülent Ersoy, Mustafa Keser ve Polat Yağcı ile görüşen İlyas Tetik'in, Bülent Ersoy'un; yıllardır Muazzez Ersoy ile birlikte çalışan ve bayramda birlikte TV programı yapacaklarını öğrendiği, usta besteciye yalnızca kendisiyle çalışmasını istediği, Şef Tetik'in de 'Bayram programı için söz verdim nasıl öyle birşey yapabilirim' demesi üzerine Bülent Ersoy'un "Ya ben ya o" diyerek rest çektiği ve bunun üzerine de işin iptal olduğu iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...