Tgrt Haber
26 May 2021 08:49

İki oyuncuya bin 120 TL idari para cezası!

Oyuncu Sevcan Yaşar’ın eski sevgilisi oyuncu Sermiyan Midyat’a darp iddiasıyla açtığı davada karar çıktı. Mahkeme her iki oyuncu hakkında bin 120 TL adli para cezası verdi.

İki oyuncuya bin 120 TL idari para cezası!
sermiyan midyat,,sevcan yaşar,

Birbirlerini darp iddiasıyla suçlayan ve hakim karşısına çıkan oyuncu çift Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar, davasında karar açıklandı.

İstanbul Kadıköy’de bir süre birlikte yaşayan oyuncu çift Sermiyan Midyat ile Sevcan Yaşar birbirlerini darp iddiasıyla suçladı. Çift Çektiği görüntülerle savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Soruşturma sürecinde Sermiyan Midyat kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. Sevcan Yaşar ise darbedildiğini iddia ederek fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

İKİ OYUNCUYA BİN 120 TL İDARİ PARA CEZASI!

Basit yargılama usulüyle görülen davada karar çıktı. Mahkeme, 'kasten yaralama' suçundan Sermiyan Midyat'ı bin 120 lira adli para cezasına çarptırdı. Müşteki-sanık Sevcan Yaşar'ın ise 'kasten yaralama' suçundan bin 120 TL adli para cezası verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...