Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Aralık 2014 16:17

İki ünlü manken kavga etti

Aynı mekanda sahne alan Tuğba Özay ve Ebru Polat saç saça yumruk yumruğa birbirine girdi. Kavga eden güzelleri görevliler güçlükle ayrıldı.

İki ünlü manken kavga etti
tuba özay,ebru polat,kavga,

Sahnelerin iki güzeli Ebru Polat ve Tuğba Özay, önceki gün birbirine girdi. Maslak'ta XLarge isimli mekanda sahne alan ikilinin kavgası güçlükle önlendi. Aynı gün mekanda sahne alan şarkıcılardan sahneye ilk çıkan isim Tuğba Özay oldu. Konsere geç kalan Özay, 02.00'de hayranlarıyla buluşunca Ebru Polat'ın sahnesi de ilerleyen saatlere sarktı. 1 saat performans sergileyip kulise geçen Özay'dan sonra sahne sırası gelen Ebru Polat, mekanın boşalmaya başladığını görünce çıldırdı.
"MÜŞTERİYİ KAÇIRDIN " TEPKİSİ
Ebru Polat, kuliste gördüğü Tuğba Özay'a "Senin yüzünden müşteri kalmadı. O muhteşem sesinle mekanı boşalttın" diye isyan edince ikili birbirine girdi. Saç saça yumruk yumruğa kavgaya tutuşan iki güzel şarkıcıyı mekanın görevlileri güçlükle ayırdı. Ebru Polat da saat 03.30'da çıktığı sahneden yarım saat sonra inerek evinin yolunu tuttu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...