Tgrt Haber
14 Kasım 2021 22:52

İlk defa itiraf etti! Serdar Ortaç borcunu açıkladı

Adana Demirspor-Beşiktaş maçında skandal yorumuyla büyük tepki çeken şarkıcı Serdar Ortaç, 11 milyona yakın borcunun olduğunu açıkladı.

İlk defa itiraf etti! Serdar Ortaç borcunu açıkladı
Serdar Ortaç,borç,,itiraf,

Konserden konsere koşan Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda Adana’da, Adana Demirspor-Beşiktaş maçıyla ilgili skandal ifadeler kullanarak büyük tepki çekmişti. Sahne aldığı mekanda şarkısını yarıda kesen ve Adana Demirspor’un son dakika attığı golü küfürle ifade etmişti. Ortaç tepki çeken sözleri sonrası Instagram hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi. 

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yaptığı itirafla bu sefer gündeme geldi. Ortaç uzun bir süre kumar bağımlısı olduğunu söyleyerek çok pişman olduğunu dile getirdi. Borcunun olduğundan yakınan Ortaç, 10 milyon TL banka, 600.000 bin TL ise eski eşine nafaka borcunun olduğunu ve 500.000 Bin TL ise kendinin harcadığını söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...