Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Eylül 2021 15:17

Elenen yarışmacıya İmirzalıoğlu'ndan nasihat!

Kenan İmirzalıoğlu'nun ilk soruda elenen yarışmacıya verdiği nasihat gündem oldu. Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de ailesiyle beraber çikolatacı dükkanlarının olduğunu ve ailesiyle beraber işlettiğini söyleyen yarışmacı, “Hangisi tatlıcılarda bulunabilecek ürünlerden birinin adıdır?" sorusuna yanlış cevap vererek sürpriz bir şekilde ilk soruda elendi. Kenan İmirzalıoğlu ise elenen yarışmacıya "İnsan bildiği yerden çok yanılırmış" diyerek teselli etti.

Elenen yarışmacıya İmirzalıoğlu'ndan nasihat!
Kenan İmirzalıoğlu,Kim Milyoner Olmak İster,çikolatacı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni sezonuyla dün akşam ekranlara geldi. Ailesinin şekerlemeci olduğunu söyleyen Murat Serkan Besler isimli yarışmacı geceye damga vurdu.

İLK SORUDAN ELENDİ

Yarışmacının ilk soruda karşısına, "Hangisi tatlıcılarda bulunabilecek ürünlerden birinin adıdır?" sorusu çıktı. Yarışmacı soruya "sıcak keşkül" cevabını verdi ve daha ilk soruda elendi. Tatlıcının daha ilk sorudan buna yanlış cevap vermesi stüdyodaki herkesi şaşırttı.

Elenen yarışmacıya İmirzalıoğlu'ndan nasihat!

“İNSAN BİLDİĞİ YERDEN ÇOK YANILIRMIŞ”

Elenen yarışmacıyı teselli eden Kenan İmirzalıoğlu da "İnsan bildiği yerden çok yanılırmış" şeklinde bir nasihatte bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...