Tgrt Haber
25 May 2022 15:17 - Güncelleme : 25 May 2022 15:29

Duyanlar kulaklarına inanamadı! İrem Derici servetini açıkladı: 10 yıldır çalışıyorum…

Geçtiğimiz yazdan beri isimleri ayrı yazılmayan Cem Belevi ile ihanet iddialarının ardından birlikteliğini sonlandıran İrem Derici, sahne şovlarıyla aşk acısını bastırmaya devam ediyor. Önceki gün Bursa’da sevenlerinin karşısına çıkan ünlü Popçu, ilk kez mal varlığını açıklayarak sevenlerini şaşkına çevirdi.

Duyanlar kulaklarına inanamadı! İrem Derici servetini açıkladı: 10 yıldır çalışıyorum…
irem derici

2010'ların başından itibaren "Zorun Ne Sevgilim", "Kalbimin Tek Sahibine" ve "Dantel" gibi hit şarkılarla hafızalara kazınan ünlü Pop sanatçısı İrem Derici, Bursa’daki konserinde ilk kez mal varlığını açıkladı.

“YATIRIMDAN HİÇ ANLAMIYORUM”

Cem Belevi ile ihanet iddialarının ardından ilişkisini sonlandıran ve sahnelerden inmeyen Derici, “10 yıldır manyak gibi çalışıyorum” diyerek açıkladığı mal varlığı ile herkesi şaşkına çevirdi.

İş insanlarının bir arada bulunduğu etkinliğe ‘Yansın Geceler’ isimli şarkı ile başlayarak unutulmaz bir akşam yaşatan Derici, “Girişimler, yatırımlar, onlardan hiç anlamıyorum.” Diyerek mal varlığını açıkladı.

“O ÜNLÜ POPÇU BAKIN NE HALDE”

Para işinden hiç anlamadığını söyleyen ünlü Popçu, “10 yıldır manyak gibi çalışıyorum, iki tane arabam var, bir evim bile yok. Vardı bir tane sattım onu albüm yaptım. YouTube videolarında yaşarım artık. Hani böyle haberler oluyor ya 'o ünlü popçu bakın şimdi ne halde?' diye, Allah korusun da yani" ifadeleriyle herkesi şaşırttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yalan25 Mayıs 2022 17:56

????

Sonraki Haber Yükleniyor...