Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Eylül 2017 11:37

İrem Derici'den sevenlerine mesaj

Özel bir hastanenin yoğun bakımında 16 gündür bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcı İrem Derici, dün sosyal medyadan bir fotoğrafını paylaşarak hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

İrem Derici'den sevenlerine mesaj
irem derici,son sağlık durumu

Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya yoluyla hayranlarına son durumu hakkında bilgi verdi. Derici mesajında, "Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!” dedi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı:

"Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha! Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik ellerinizden, kocaman dualarınızdandır... İyi geceler benim dev ailem!” 

İrem Derici'den sevenlerine mesaj

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...