Tgrt Haber
20 May 2022 09:55 - Güncelleme : 20 May 2022 09:58

İrem Derici’nin eski erkek arkadaşı Cem Belevi’ye öfkesi geçmiyor

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile Cem Belevi’nin ilişkisi geçtiğimiz günlerde sonlanmıştı. İhanet iddiaları gündemde tazeliğini korurken İrem Derici, eski erkek arkadaşı Cem Belevi’ye adeta ateş püskürdü. Derici, gazetecilerin Belevi hakkında sorularına "Bana bir daha çöp sormayın" ifadelerini kullandı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
İrem Derici’nin eski erkek arkadaşı Cem Belevi’ye öfkesi geçmiyor
İrem Derici,

İkinci kez bir araya gelen İrem Derici ile Cem Belevi’nin birliktelikleri yine kötü sonuçlandı. Derici, Belevi tarafından ikinci kez ihanete uğradığını iddia ederken Derici, her açıklamasında Belevi'ye adeta ateş püskürüyor. Genç popçu için daha önce "Çeyrek popçu" ve "İblis" diyen Derici, önceki akşam katıldığı davette yine sinirlerine hakim olamadı.

KONSERİNDE KAVGA ÇIKTI

Önceki akşam bir ödül töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Derici, yoğun konser maratonundan dolayı bu sene kısa bir tatil yapabileceğini söyledi. Sultangazi'deki konserinden çıkan kavga hakkında konuşan Derici, "Kavganın bir kısımdan sonrasına ben de hakim değilim. Israrla devam etmek istedim ama çıkan arbedede bizim ses masası da tahrip gördüğü için geri çıkamadım. Çok üzüldüm, o kadar insan eğlenmek için geldi. Ben sahneden inerken havada demir bariyerler uçuşuyordu. Tekrardan Sultangazi'ye gidip konser vermek istiyorum" dedi.

“BANA ÇÖP SORMAYIN”

Son açıklamasında Cem Belevi hakkında bir daha konuşmak istemediğini belirten Derici, konuyu açmak isteyen basın mensuplarını durdurdu. Röportajını bitirdikten sonra kameralara poz veren şarkıcı, bir muhabirin Cem Belevi hakkındaki sorusu karşısında sinirlenerek "Bana çöp sormayın olur mu?" diyerek sinirlendi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...