Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2018 14:07

İrem Derici'nin makyajsız hali görenleri şaşkına çevirdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, kişisel sosyal medya hesabından makyaj yaptığı bir video paylaşınca olanlar oldu. İrem Derici'nin makyajsız hali görenleri şaşkına çevirdi.

İrem Derici'nin makyajsız hali görenleri şaşkına çevirdi
irem derici,irem derici estetiksiz,irem derici makyajsız,irem dericinin makyajsız hali,irem dericinin estetiksiz hali,ünlülerin makyajsız halleri,ünlüler estetiksiz

Ünlü isimleri hep makyajlı ve şık giysiler içerisinde görmeye alışkınız. Doğal hallerini görünce ise şaşıp kalıyoruz. İrem Derici, doğal halini paylaşanlar akımına uydu. İrem Derici'nin makyajsız halini görenler şaştı kaldı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından makyaj yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

İrem Derici'nin makyajsız hali bazı takipçileri tarafından tanınmadı.

İrem Derici'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi videoya, "Makyaj yapmak gerçekten yasaklanmalı."

Öncesiyle sonrası arasında dünyalar kadar fark var." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Ne kadar şekilci insanlarsınız kadın açık yüreklilikle makyajsız halini zaten paylaşmış. Ne diye eleştiriyorsunuz hala." yorumunu yaptı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...