Tgrt Haber
10 Şubat 2014 12:39

İstanbul'a gelmeden şartlarını bildirdi

İstanbul'da konser verecek olan Justin Timberlake, şartlarını bildirdi. T

İstanbul'a gelmeden şartlarını bildirdi
justin timbarlake,şartları,temizlik hastası,konser öncesi şartları,

Temizlik hastası olan Timberlake kaldığı yerin çok temiz olmasını istedi. Konser öncesinde Timberlake ilginç isteklerde bulundu.Mayıs ayında vereceği konserle İstanbul'u sallayacak olan Justin Timberlake'in kalacağı yerden istekleri var. Justin Timberlake tam bir temizlik hastasını olduğunu bildirdi hummalı temizlik çalışmaları başladı.
İstanbul'da konser verecek olan şarkıcı Justin Timberlake konser öncesi ilginç isteklerde bulundu. Timberlake'in ilginç isteklerinden bazıları: Klima filtrelerinin değiştirilmesini, ısınının 22 derecede sabitlenmesini, kendisi için bir spor salonu ve bir adet Playstation getirilmesini istedi İstanbul'da konser verecek olan şarkıcı Justin Timberlake kaprisli çıktı. Justin Timberlake'nın kaprisleri hijyen nedeniyle... İstanbul'a gelmeden önce bir sürü istekte bulunan Justin Timbarlake bazı takıntıları olduğunu da kabul ediyor.Dünyaca ünlü genç kızların sevgilisi olan Justin Timberlake obsesif çıktı. Justin Timberlake temizlik hastasıymış. 26 Mayıs'ta İTÜ'de konser verecek olan Justin Timberlake bir dizi istek sıraladı. İşte o istekler...
Justin Timberlake, 64 konserli dünya turnesinin 41. konserini Türkiye’de verecek.Timberlake 3 gün kalacağı İstanbul konseri için bir dizi istek sıraladı. Justin Timberlake temiz hastası. Kendisinin ‘Obsesif kompulsif’ olduğunu kabul eden yakışıklı pop yıldızının, asansöre yalnız binmek, kapı kollarının sürekli dezenfekte edilmesi, kalacağı otelin bir katının kendine ayrılması gibi isteklerde bulunduğu konuşuluyor.Timberlake'in istekleri bitmedi ayrıca,  klima filtrelerinin değiştirilmesini, ısınının 22 derecede sabitlenmesini, kendisi için bir spor salonu ve bir adet Playstation getirilmesini istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...