Tgrt Haber
19 Şubat 2015 02:01

İşte 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisinin yeni kadrosu!

Ayrılsak da beraberiz' merakla beklenen bir dizi ve baş rollerini netleşti. Mete Horozoğlu ve Algı Eke sevilen dizide başrolleri paylaşacak.

İşte 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisinin yeni kadrosu!
Ayrılsak da Beraberiz, Ayrılsak da Beraberiz mete horozoğlu, Ayrılsak da Beraberiz dizisi, Ayrılsak da Beraberiz yeni dizi

Seyirciyle yeniden buluşması beklenen 1999 ve 2004 yılları arası TRT başta olmak üzere çeşitli kanallarda ekrana gösteime giren 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisi için geri sayım başladı ve detaylar netleşmeye başladı.

Yapımcılığını MinT Yapım'ın sahibi Birol Güven'in üstlendiği efsane dizinin yeni versiyonunda başrolleri, Nefes 'Vatan Sağolsun' Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kayıp ve Benim Adım Gültepe gibi yapımlarda oynayan Mete Horozoğlu ve Ekmek Teknesi dizisiyle üne kavuşup son olarak Galip Derviş dizisinde rol alan Algı Eke paylaşacak.
 
Dizinin yeni versiyonunda Mete Horozoğlu ve Algı Eke'nin aşkı konu alınırken, son olarak Bugünün Saraylısı Hatice Aslan Algı Eke'nin, Suzan Kardeş de Mete Horozoğlu'nun annesi rollünde seyircinin karşısına çıkacak. Ayrıca dizide,
Dizinin çekimlerine 31 Ocak günü başlandı. Ayrılsak da Beraberiz, yakında tv8'de!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...