Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2014 09:48

İşte Cem Yılmaz'ın büyük hayal kırıklığı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Pek Yakında filminde amatör konuk oyunculara rol vereceğini duyurdu. Ancak katılımcı sayısı büyük hayal kırıklığı yaşattı...

İşte Cem Yılmaz'ın büyük hayal kırıklığı
cem yılmaz,ünlü komedyen,yeni fim,pek yakında,hayal kırıklık,

Bugüne kadar imza attığı filmlerle gişede milyonları salonlara toplayan Cem Yılmaz, son filmi 'Pek Yakında'nın çekimlerine devam ediyor. Ozan Güven, Zafer Algöz gibi isimlerin rol aldığı filmde Yılmaz, yaptığı reklam anlaşması gereği amatör 2 oyuncuya da yer verecek. Bu kapsamda gönüllülerin firmanın internet sitesine videolarını yüklemeleri istendi.
TANITIMLA SAYI ANCAK 14 ARTTI  
Siteye video gönderenler arasından 2 kişi Yılmaz'ın 'Pek Yakında' kadrosuna katılacak. Ancak yaklaşık bir haftadır açık olan siteye ilk 3 gün sadece 4 kişi video ekledi. Sayının, yapılan reklam çalışmalarıyla ancak 18'e çıkması kalması büyük şaşkınlık yaşattı.
En popüler aday 908 oy topladı
Sosyal medyayı kendine has bir şekilde kullanan Cem Yılmaz, 6.5 milyon kişilik takipçi listesinden beklediği geri dönüşü alamadı.1 haftalık videolar içerisinden Serkan Karakurt adlı katılımcı 908 kişi tarafından oylanarak en popüler kişi haline geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...