Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Temmuz 2014 09:01

İşte Kenan Işık'ın son sağlık durumu

İstanbul'da 21 Mart'ta geçirdiği beyin kanaması sonucu Amerikan Hastanesi'nde bulunan Kenan Işık'ın tedavisi her gün daha olumlu seyrediyor.

İşte Kenan Işık'ın son sağlık durumu
kenan ışık,son sağlık durumu,beyin kanaması,tedavi,milyoner,yarışma,sunucu,

Kim Milyoner Olmak İster prgramının ünlü sunucusu Kenan Işık'ın eşi Beril Işık, normal tedavisinin tamamlandığını ancak sanatçının bilincinin kapalı olması nedeniyle bu konuda uzman olan klinikle hastane arasında irtibatın sağlandığını belirterek, "Artık gözünü daha uzun süre açık tutabiliyor. Vücut ve reflekslerinde gelişmeler var. Algıları açık ama bilinci halen kapalı. Dokununca konuşabilecekmiş gibi duruyor. Uzun süreli yatmadan kaynaklanan sıkıntıların giderilmesi için her gün Fizik tedavisi yapılıyor. Bilincinin yerine gelmesi için kendisine kitap okuyoruz, konuşuyoruz, kendi programını izletiyoruz, dostlarının sesini duymasını sağlıyoruz" diye konuştu.
Tedavinin Almanya'da devam etmesi ile ilgili Işık, "Bilincinin kapalı olmasından dolayı Kenan'ın Almanya'da bu konuda uzman olan Allenzsbach isimli özel bir rehabilitasyon merkezi ile görüşme içindeyiz. Eşimin sağlık verileri yollandı. Onların yapacağı tespit ve tedavi şeklinin belirlenmesinden sonra bizi çağıracaklar. Son olarak kanını gönderdik. Rehabilitasyon merkezinden gelecek habere göre yola çıkacağız" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...