Tgrt Haber
18 Haziran 2014 10:22

İşte Survivor'dan elenen isim

Survivor'dan kim elendi? Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması finale yaklaşıyor. İşte Survivor!da elenen son isim...

İşte Survivor'dan elenen isim
survivor, survivorda kim elendi, yiğit dikmen,

Survivor'dan kim elendi? Survivor Ünlüler Gönüllülerde büyük finale yaklaştı. Survivor adasından elenen son isim belli oldu. Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Turabi ve Yiğit ada konseyinde Ahmet Dursun'un ismini yazdılar. Ünlüler ise adadan gitmesini istediği isim olarak Turabi'yi seçtiler. Elemeye kalan ilk isim Turabi oldu. Halk oylaması ise Turabi ve Yiğit arasında gerçekleşti. Sms oylarında ise en az oyu alan Yiğit oldu ve büyük finale veda etti.
ELEME CANLI YAYINDA GERÇEKLEŞTİ
Survivor'un son eleme bölümü Kıbrıs'ta canlı yayında Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı Turabi'nin en fazla sms alarak finalde olduğunu açıkladı.
YİĞİT DİKMEN KİMDİR?
Survivor Yiğit Dikmen kimdir? (Survivor'daki yakışıklı Gönüllü Yiğit Dikmen Biyografisi) Yiğit Dikmen 2014 survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer alan bir yarışmacıdır. Dominik'te yapılan Survivor 2014 yarışması her yıl olduğu gibi reyting rekorları kıracak gibi görünüyor. Yiğit dikmen 1987 İstanbul doğumludur.Uzun yıllar futbol oynamış olan bir sporcudur ayrıca son yıllarda crossfit ile uğraşmaktadır.
Survivor Yiğit Dikmen kimdir? (Survivor'daki yakışıklı Gönüllü Yiğit Dikmen Biyografisi) Acun Ilıcalı, bu seneki Survivor kadrosuna profesyonel anlamda sporla uğraşan çok sayıda yarışmacı aldığından 'Olimpik Survivor'a hazır olun' demişti. Pilates Eğitmeni Akın Saatçi, Jimnastikçi Berna Canbeldek, Sunucu Emisa Samanta Mendes Gomes Avcı, Ekrem Toroman, Fitness Eğitmeni Ertunga Gemuhluoğlu, Sunucu ve Tiyatrocu Mert Palavaroğlu, Müge Uzel, Voleybolcu Sahra Esra Işık, Kick boxcu Turabi Çamkıran'ın oluşturduğu Survivor 2014 Gönüllüler Takımı'nda yer alacak olanYiğit Dikmen, 1987'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Uzun yıllar futbol oynamış olan Yiğit Dikmen, aynı zamanda Crossfit ile ilgilenmektedir.Survivor Yiğit, Crossfit alanında antrenörlük yapmak için girişimlerde bulunmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...