Tgrt Haber
08 Haziran 2022 11:00 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 11:17

Jennifer Lopez hem ağladı hem de düşmanlarına teşekkür etti

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, aldığı ödülden sonra gözyaşlarını tutamazken düşmanlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Jennifer Lopez hem ağladı hem de düşmanlarına teşekkür etti
Jennifer Lopez,MTV,Ödül

Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerine ödüllerinin taktim edildiği 2022 MTV Sinema ve Televizyon Ödülleri, pazar gecesi sahiplerini buldu. Törende,' Marry Me' filmi için bestelediği 'On My Way' şarkısı 'En iyi şarkı ödülü'ne layıp görünlen 52 yaşındaki dünya yıldızı şarkıcı Jennifer Lopez, gözyaşlarını tutamadı.

Duyguları tavan yapan ünlü şarkıcı, konuşmasını yaparken hem gözyaşı döktüğü sırada hem kendisini destekleyen hem de düşmam olanlara teşekkür etti.

"KALBİMİ KIRA VE BANA YALAN SÖYLEYENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İşte Jennifer Lopez'in magazin dünyasında manşetlere taşınan konuşması:

"Beni mutlu eden, kalbimi kıran ve bana yalan söyleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Gerçek aşka teşekkür etmek istiyorum... Bana güçlü olmayı öğrettiği için hayal kırıklığına ve başarısızlığa da teşekkür ediyorum. Çocuklarıma ve aşkıma da... Yüzüme karşı ya da başka yerlerde bunu yapamayacağımı söyleyen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten sizsiz yapamazdım."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...