Tgrt Haber
30 Ocak 2014 07:43

Justin Bieber bu kez Toronto’da gözaltına alındı

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, geçen hafta tutuklanıp kefaletle serbest bırakılmasının ardından bu kez de Toronto’da gözaltına alındı.

Justin Bieber bu kez Toronto’da gözaltına alındı
pop şarkıcısı, jistin bieber, bieber, toronto, gözaltı,

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, geçen hafta tutuklanıp kefaletle serbest bırakılmasının ardından bu kez de Toronto’da gözaltına alındı. Akşam saatlerinde gözaltına alınan ve polise ifade veren Bieber, 10 Mart’ta hakim karşısına çıkacak. Bieber’ın avukatı ve polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre, ünlü şarkıcı, 30 Aralık 2013'te Toronto’da 6 arkadaşıyla kiraladıkları limuzinin sürücüsünü darbetmek ve tacizde bulunmakla suçlanıyor. 30 Aralık gecesi Peter ve Adelaide Caddesi’nin olduğu bölgeden bir limuzine binen Bieber ve arkadaşlarının, araçta sürücünün kafasına defalarca vurdukları, sürücünün durup polisi aradığı sırada da kaçtıkları iddia ediliyor.
Ünlü pop yıldızının getirildiği Toronto’daki polis merkezinin etrafı, bir anda basın mensupları ve Bieber hayranlarıyla dolarken, Justin Bieber ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. İzdiham nedeniyle arka kapıdan çıkarılan Bieber, 10 Mart'ta Old City Hall’daki mahkemede hakim karşısına çıkacak. Justin Bieber’ın avukatı Howard Weitzman, yaptığı açıklamada, müvekkilinin masum ve olayın da düşük seviyeli bir suç olduğunu belirtti. Weitzman, dosya mahkemeye intikal ettiği için yorum yapmak istemediğini kaydetti. Ünlü şarkıcı, yakın zamanda da Miami’de gözaltına alınıp, hakim karşısına çıkmış ve tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...