Tgrt Haber
19 Haziran 2014 10:16

Kadir İnanır silahını AVM'de unuttu, ortalık karıştı

Türk sinemasının ünlü ismi Kadir İnanır Şişli'deki bir alışveriş merkezinde ruhsatlı Glock marka silahını unutunca ortalık karıştı.

Kadir İnanır silahını AVM'de unuttu, ortalık karıştı
Sabah,Beşiktaş,İstanbul,Kadir İnanır

Kadir İnanır ruhsatlı Glock marka tabancasını AVM'de unuttu. Kadir İnanır'ın silahını kim buldu. Usta sinemacının silahını teslim eden polisler İnanır'a ne dedi, işte o olayın tüm detayları...Silahını koltukta unutan Kadir İnanır AVM'de heyecan oluşturdu. Usta sanatçı Kadir İnanır, ruhsatlı Glock marka tabancasını Şişli'deki bir AVM'de (Alışveriş merkezi) unuttu.Ünlü sanatçı karakola giderek tabancasını teslim aldı.
İstanbul Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri geçtiğimiz pazar günü İstanbul Emniyet Müdrülüğü'nü arayıp bir mekanın koltuğunda Glock marka dolu bir tabanca bulduklarını bildirdi.Bu sırada ünlü aktör Kadir İnanır, yakınındaki bir polis merkezine giderek Glock marka ruhsatlı tabancasının kayıp olduğuna ilişkin başvuru yaptı. Polisin bilgisine başvurduğu 65 yaşındaki sanatçı Sabah evden çıkarken tabancasının yanında olduğunu, öğle saatlerinde bir alışveriş merkezine gittiğini ve ayrıldıktan sonra tabancasının yanında olmadığını fark ettiğini anlattı. Çalıntı veya buluntu silah ihbarlarını inceleyen ekipler, alışveriş merkezinde bulunan tabancanın İnanır'a ait olduğunu belirledi.Olayın aydınlanması üzerine polisler tarafından cep telefonundan aranan İnanır, davet edildiği karakola giderek tabancasını teslim aldı. İnanır, kendisine daha dikkatli olması gerektiği yönünde uyarılarda bulunan polislere teşekkür ederek silahıyla birlikte karakoldan ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...