Tgrt Haber
14 Ağustos 2022 15:00 - Güncelleme : 14 Ağustos 2022 15:12

Kadir İnanır'ı gören tanıyamadı! Son haliyle hayranlarını endişelendirdi

Uzun bir süredir kameralar karşına çıkmayan Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de görüntülendi. Usta oyuncunun spor tarzı dikkat çekerken oldukça kilo verdiği de gözlerden kaçmadı.

Kadir İnanır'ı gören tanıyamadı! Son haliyle hayranlarını endişelendirdi
kadir inanır

Geçtiğimiz yılın kasın ayında Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanarak ambulansla Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır, acil serviste yapılan tahlil ve tetkiklerin ardından beyin damarında pıhtı atması sonucu yoğun bakıma kaldırılmıştı. 22 gün boyunca hastanede tedavi gören ve sevenlerini endişelendiren İnanır'dan iyi haber gelmiş ve tedavisinin ardından taburcu edilince evinde dinlenmeye çekilmişt.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle televizyon ekranlarında yer almayan, kameralardan uzakta bir hayat süren Kadir İnanır, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülendi. Snob Magazin'in haberine göre, tek başına kahvaltı yapan İnanır, muhabirlerin sorularını ''Başka zaman konuşuruz'' diyerek cevapsız bıraktı.

Kadir İnanır'ı gören tanıyamadı! Son haliyle hayranlarını endişelendirdi

Sağlık sorunları nedeniyle hayranlarının endişe duyduğu Kadir İnanır'ın son hali de endişeleri katladı. Spor tarzıyla dikkat çeken İnanır'ın oldukça zayıfladığı gözlemlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...