Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2022 16:48 - Güncelleme : 31 May 2022 17:07

Akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan son halini paylaştı! Sağlık durumunu da açıkladı

Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele eden Billur Kalkavan, son halini sosyal medya hesabından paylaştı ve bir hafta hastanede kalmasını gerektiğini söyleyerek son sağlık durumunu açıkladı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
Akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan son halini paylaştı! Sağlık durumunu da açıkladı
billur kalkavan,kanser

Koronavirüse yakalanmasının ardından bir süre ortalıklarda gözükmeyen Billur Kalkavan'ın akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkmıştı. Hamdi Alkan, Kalkavan ile fotoğrafını paylaşarak hem hastalığı duyurmuş hem de desteğini göstermişti. Kalkavan'ın akciğer kanseriyle savaşı ortaya çıktıktan sonra yüzlerce kişi destek mesajları atmış, moral vermişti. Hayranlarının mesajları ve aramaları doğrultusunda bir süre ara verdiği sosyal medyaya geri dönen Billur Kalkavan, son halini de Instagram hesabından paylaştı.

Hastanede daha iyi bakıldığı için zaman zaman hastanede kaldığını daha önce Billur Kalkavan yeni fotoğrafını da buradan paylaştı ve bir hafta kadar hastanede kalacağını duyurdu. Kemoterapi gören Kalkavan, paylaşımının altına, "3. kemoterapimi almaya geldim. Bir hafta kadar kalacağım çünkü evde bir türlü kilo almayı başaramıyorum. Hala 44.7 kg ki bana çok az" notunu düştü.

Akciğer kanseri tedavisi gören Billur Kalkavan son halini paylaştı! Sağlık durumunu da açıkladı

''ISRARLA KİLO ALMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR''

Doktorların kendisine kilo alması tavsiyesinde bulunduğunu belirten Kalkavan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor.''

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...