Tgrt Haber
08 Haziran 2021 00:38

Kanser tedavisi gören Boğaç Aksoy'dan mesaj var

Geçen ay kansere yakalandığını duyurup Arka Sokaklar dizisine ara veren oyuncu Boğaç Aksoy, tedavisiyle ilgili son durumu paylaştı.

Kanser tedavisi gören Boğaç Aksoy'dan mesaj var
boğaç aksoy,dizi,oyuncu,kanser,tedavi

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'da 'Volkan' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu Boğaç Aksoy, 5 Mayıs 2021 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla lenfoma kanserine yakalandığını açıklamıştı.

Tedavi için bir süreliğine ekranlardan uzak kalacağını belirten Aksoy, "Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. Ben en yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin.." mesajıyla üzücü haberi duyurmuştu.

BOĞAÇ AKSOY'DAN MESAJ VAR

Kanser tedavisi gören 32 yaşındaki oyuncu, sağlık durumuyla ilgili son durumu yine sosyal medya hesabından paylaştı. Instagram'da yaptığı paylaşımda kemoterapi nedeniyle saçlarının döküldüğü görülen Boğaç Aksoy'un takipçilerine mesajı şöyle:

"Uzun süredir evdeydim. Saçları kaybettik. Şapkayla kamufle ediyoruz. Kemoterapiler biraz zor geçiyor. İkinci kemoterapi bitti. Ayın 15'inde üçüncü kemoterapi var. Bazı günler ağrılar dayanılmaz oluyor ama sonrasında toparlıyorum. Her şey yolunda gidiyor. İyileşmeye devam ediyorum. Yürümeye başladım. Attığınız mesajlar harika çok teşekkür ederim. Dualarınızı hissediyorum. Güçlü olmaya devam."

Kanser tedavisi gören Boğaç Aksoy'dan mesaj var

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...