Tgrt Haber
17 Ocak 2022 15:54

Kardeşinin ölümünün ardından Alişan'dan para isteyen ünlünün kim olduğu ortaya çıktı

Alişan, koronavirüs nedeniyle kardeşinin kaybetmesinin acısını yaşarken kendisinden bir ünlünün para istediği söyledi. Alişan'dan para isteyen o ünlü ismin ortaya çıktığı iddia edildi.

Kardeşinin ölümünün ardından Alişan'dan para isteyen ünlünün kim olduğu ortaya çıktı
alişan,,izzet yıldızhan,,selçuk tektaş,,para,

Alişan, geçtiğimiz yıl Covid-19 nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetti. O günden beri ise oldukça zor zamanlar yaşadı. Geçtiğimiz günlerde ise yaşadığı acı günleri Sabah gazetesine anlatan Alişan, kardeşini kaybetmesinin ardından birçok ünlü ismin kendisine destek olduğunu yalnızca bir kişiye çok kızgın olduğu söyledi. Alişan, o kişinin ise kardeşinin ölümünden sonra paranın peşine düştüğünü, menajerini aratıp istediğini anlattı:

"Yaz boyu Selçuk'un aldığı 30-40 tane düğün ve konser vardı. Onları iptal etmiştim. Paralarını iade ettim. Ama bir sanatçı var, onunla yaşadığım olayı asla unutmayacağım. Daha önce anlaştığım bir iş vardı ve sahneye çıkamayacağım için aldığım kaporaları iade edeceğimi söyledim.''

PARASINI ALMADAN SAHNEYE ÇIKMIYOR

''Organizatör başka bir şarkıcıyla anlaşmış. Kardeşimin vefatının 12'nci günüydü, bu şarkıcının menajeri kuzenimi arayıp 'Sanatçım parasını almadan sahneye çıkmıyor' dedi. Ben de kuzenimi arattırdım ve 'Para bende, çıksın pazartesi vereceğim' dedim.

Kardeşinin ölümünün ardından Alişan'dan para isteyen ünlünün kim olduğu ortaya çıktı

''Zaten dünya başıma yıkılmış, gözüm hiçbir şey görmüyor. Ama ısrar etti ve ben parasını o haldeyken yolladım. O şekilde çıkıp konser verdi. Aylar sonra menajeri aradı, 'Bir daha beni gördüğü yerde selam vermesin' dedim. O da 'Sanatçının haberi yok, ben yaptım' diye cevap verdi. Ama sanatçının haberi olmadan menajerinin asla böyle bir şey yapamayacağını biliyorum. Selçuk'un ölümünden sonra herkes bana destek oldu. Bir tek bu olayı unutmuyorum.''

PARANIN PEŞİNE DÜŞEN KİŞİ İZZET YILDIZHAN

Özel bir kanalda yayımlanan magazin programında yer alan habere göre, Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından paranın peşine düşen kişi İzzet Yıldızhan. Bu iddiayı destekleyen nokta ise  Alişan'ın İzzet Yıldızhan'ı sosyal medyada hem takipten çıkması hem de engellemesi.

Kardeşinin ölümünün ardından Alişan'dan para isteyen ünlünün kim olduğu ortaya çıktı

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...