Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2014 19:52

Kate Moss Bodrum sokaklarında görüntülendi

Dünyaca ünlü top model Kate Moss, Muğla'nın Bodrum ilçesinde alışveriş yaparken objektiflere takıldı.

Kate Moss Bodrum sokaklarında görüntülendi
bodrum, kate moss, Ünlülerin dünyası haberleri, Ünlülerin dünyası,

Turizmin gözbebeği Bodrum'a gizlice gelen dünyaca ünlü top model KateMossBodrum'un en ünlü caddelerinden biri olan barlar sokağında alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Önce bir deri dükkanına giren Moss, alışveriş yaptıktan sonra Bodrum'un ünlü bir mekanında kahve içti. Moss'un sürekli telefonla konuşması ise dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra bir halıcıya giren ünlü manken orada da alışveriş yaptı. Yaklaşık bir haftadır Bodrum'da tatil yaptığı bilinen Moss'un bir detoks merkezinde kaldığı öğrenildi. Halıcıdan çıktıktan sonra gazetecileri fark eden Moss aracına binerek barlar sokağından ayrıldı.
Bu arada Moss'un Göltürkbükü beldesinde kampa girdiği yakın bir zamanda Bodrum'dan ayrılacağı öğrenildi. 4 ayda bir detoks programı için Bodrum'a geldiği öğrenilen Moss rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...