Tgrt Haber
24 Haziran 2022 15:21 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 15:48

Katy Perry kendisini azarlayan garsona yüklü bahşiş verdi sebebini duyan şaşırdı

Katy Perry hayranlarından kaçarken girdiği kafede garson tarafından azarlandı. Perry, garsonu patronuna şikayet etmek yerine yüklü bir bahşiş bırakınca herkes şoke oldu. Dünyaca ünlü yıldızın bıraktığı bahşişin sebebini ise garson, TikTok hesabından yayımladığı videoyla açıkladı.

Katy Perry kendisini azarlayan garsona yüklü bahşiş verdi sebebini duyan şaşırdı
katy perry

Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom'un yeni filminin çekimleri için Avustralya'ya gitti orada yaşadığı ve yaşattığı olay ise herkesi şaşırttı. Perry'i tanıyan hayranları büyük bir heyecanla peşine takıldı ve Perry hayranlarından kurtulmak için kendisini bir kafeye attı. Kafenin garsonlarından Indianna Paull ise o anlarda Katy Perry'i azarladı. Perry, garsonun bu tavrı karşısında onu patronuna şikayet etmek yerine yüklü bir bahşişle ödüllendirdi.

Indianna Paull adlı bir garson, Port Douglas'ta bir kafede çalışırken 37 yaşındaki ünlü şarkıcı Katy Perry ile yaşadığı olayı anlatan bir TikTok videosu yükledi. Olay, Perry'nin gittiği kafede bir masaya oturmak istemesi, ancak ünlü isme müsait masa olmadığı söylenmesiyle başladı.

Katy Perry kendisini azarlayan garsona yüklü bahşiş verdi sebebini duyan şaşırdı

Şapkasını ve güneş gözlükleri nedeniyle yıldızı tanımayan garson Paull, Perry'e bir masa müsait olana kadar beklemesi gerektiğini söyledi. Indianna Paull, Katy Perry'nin başlangıçta 'masa eksikliği' konusunda kendisiyle 'tartıştığını', ancak daha sonra ona 'normal bir insan' gibi davrandığı için cömert bir bahşişle teşekkür ettiğini belirtti.

Indianna Paull bu olayı şöyle özetledi; "Katy Perry'nin kafeye girmek istemesinin nedeni, insanların onun fotoğraflarını çekmesiydi. Olan bitenden o kadar habersizdim ki, ortalıkta başı olmayan bir serseri gibi koşturuyordum, hiçbir fikrim yoktu!"

Katy Perry kendisini azarlayan garsona yüklü bahşiş verdi sebebini duyan şaşırdı

"Kendimi aptal gibi hissettim ve özür dilemeye gittim" diyen Indianna Paull, daha sonra ünlü ismin kafeden ayrılırken kendisine cömert bir bahşiş bıraktığını söyledi; ancak kesin miktarı belirtmeyi reddetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...