Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2022 13:01 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 13:09

Yeni dizi hazırlığında olan Oktay Kaynarca'dan şaşırtan açıklama: Göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum

Usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni dizi hazırlıklarına devam ettiği bu günlerde yaptığı açıklama ile adeta şoke etti. Magazincilere ‘Sizin göremeyeceğini yerlere gidiyorum’ ifadelerini kullanan Kaynarca, bu sene tatil yapmayacağını söyledi.

Yeni dizi hazırlığında olan Oktay Kaynarca'dan şaşırtan açıklama: Göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum
Oktay Kaynarca,Tatil,Bodrum,Dizi

Kurtlar Vadisi’nin efsane oyuncularında olan Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrıldıktan sonra yeni dizi için çalışmalara başladı. Bodrum’da bir otelin açılışına katılan Kaynarca, magazincilere verdiği demeçte şaşırtan açıklamalarda bulundu.

"BU SENE TATİL PROGRAMIM YOK"

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kaynarca, bu sene herhangi bir tatil programının olmadığını belirterek, “Yeni projemin hazırlıkları olacak. Beni Bodrum’da göremezsiniz. Sizin göremeyeceğiniz yerlere gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Oktay Kaynarca’nın aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği dizi, eylül ayında ekranlarda yayınlanacak. Çekimleri haziran sonunda başlayacak yapımın adı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
devrim25 Ağustos 2022 23:19

slm ben bu cihana sigmazam dizisinde rol almak istiyorum nasil ulasabilirim sevgiler

Sonraki Haber Yükleniyor...