Tgrt Haber
25 Aralık 2021 10:43

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'den kahreden paylaşım: Seni her şeyden çok seviyorum

Geçtiğimiz haftalarda Balıkesir’de meydana gelen kaza sonucu eski Hepsi grubunun sevilen şarkıcısı Gülçin Ergül’ün sevgilisi feci şekilde hayatını kaybetmişti. Gülçin Ergül ise paramparça olan araçtan kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı. Gülçin Ergül’ün tedavi sürecinin sona ermesinin ardından ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından hayatını kaybeden sevgilisi için yürek yakan bir paylaşımda bulundu. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların altına "Seni her şeyden çok seviyorum…" notunu düştü.

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'den kahreden paylaşım: Seni her şeyden çok seviyorum
Gülçin Ergül,Paylaşım,,instagram,Erdal Şeyda Lafçı

Balıkesir’de meydana gelen feci kazada ünlü şarkıcı Gülçin Ergül’ün sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetmiş, Hepsi grubunun eski şarkıcısı Gülçin ise hafif sıyrıklarla kazadan kurtulmuştu. Kazadan 12 gün sonra ise sosyal medyada hesabından paylaşım yapan ünlü şarkıcı paylaştığı fotoğrafın altına "Çok özledim" ve "Seni her şeyden çok seviyorum" notu düşerek yürekleri yaktı. Ünlü şarkıcının sevgilisinin kazada ölümünden bir süre önce yayınladığı klibindeki kaza detayı da dikkatlerden kaçmamıştı. Takipçileri "Sevgilisinin öleceğini hissetmiş" yorumlarında bulunmuştu.

"SENİ HER ŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM"

İşte o paylaşım:

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'den kahreden paylaşım: Seni her şeyden çok seviyorum

“Çok özledim…

Yanağının yumuşaklığını hissederek öpücükler kondurabilmeyi, muzip ve içi gülen gözlerine burnunun dibine kadar yaklaşıp yakından bakmayı, beni hayata bağlayan dünyanın en güzel gülüşünün içimi aydınlatmasını, hayat dolu enerjinle ve sevgi dolu sesinle beni çağırmanı, nereye gidersen git azıcık ayrı kalamayıp hep pervanen olmayı, hayatımın anlamını gözlerimle yanımda görebilmeyi, sarılabilmeyi, ulaşabilmeyi, sen aradığında senin sesinle çalan telefonumun o espirili zilini duymayı, ben her şarkı söylediğimde beni can kulağıyla keyifle dinlediğini görebilmeyi… Bu özlem dolu liste bitmez. “Biz birbirimize çok iyi geliyoruz” derdin. Aynen öyle. Sen bana paylaştığımız bu zamanda tekrar hayat dolu olmayı, hayal kurabilmeyi aşıladın. Yalnız olmadığımı hissettirdin. Kendime yeniden inanmamı sağladın, bana en büyük mutluluğu, sevgimizi, aşkımızı yaşattın. Sonsuza dek de devam edecek. Ben senin için yaşayacağım, dinlediğini göremesem de senin için bulutların ötesine şarkılar söyleyeceğim, verdiğim sözleri tutmak için var gücümle çalışacağım.
Seni üzmeyecek, gözünü arkada bırakmayacağım.
Ve seni her daim sınırsızca seveceğim.

LOVE YOU TO THE MOON.”

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'den kahreden paylaşım: Seni her şeyden çok seviyorum

KLİBİNDEKİ KAHREDEN DETAY

Gülçin Ergül'ün kazadan kısa bir süre önce yayınlanan “Birbirimize İyi Gelmiyoruz” şarkısındaki kaza detayı ve şarkı sözleri gündeme damga vurmuştu. Şarkıdaki “Aşk yok, nefret yok, şuurlar kapalı, nabız yok, bitti, nefes yok” sözleri takipçileri tarafından “Sevgilisinin öleceğini hissetmiş” yorumlarına neden oldu.

Kazada sevgilisini kaybeden Gülçin Ergül'den kahreden paylaşım: Seni her şeyden çok seviyorumKlipteki kahreden detay sosyal medyayı sallamıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...