Tgrt Haber
25 Aralık 2021 16:43

Keanu Reeves'in Matrix 4 filminden kazandığı para dudak uçuklattı

Dün vizyona giren The Matrix Resurrections'ın başrol oyuncusu Keanu Reeves'in filmlerden kazandığı para ağızları açık bıraktı. İlk iki filmden 120 milyon dolar kazanan oyuncu, yeni vizyona giren Matrix 4'den ise 14 milyon dolar aldı.

Keanu Reeves'in Matrix 4 filminden kazandığı para dudak uçuklattı
Matrix

Sinema dünyasının efsane filmlerinden biri olan ' Matrix' yıllar sonra dün izleyicisiyle buluştu. Cuma günü vizyona giren 'The Matrix Resurrections', HBO Max platformunda da yayınlanmaya başladı. Filmin vizyona girmesiyle başrol oyuncusu Keanu Reeves'in kazancı da gündeme geldi.

Keanu Reeves'in Matrix 4 filminden kazandığı para dudak uçuklattı

İLK İKİ FİLMDEN 120 MİLYON DOLAR KAZANDI

 

1999 yapımı 'Matrix' serisinin ilk filminde ön ödeme olarak 10 milyon dolar alan Keanu Reeves, yüksek gişesi sonunda maaşını 35 milyon dolara tamamladı. Reeves'in serinin ikinci ve üçüncü filmlerinden aldığı ücret tam olarak bilinmiyor. Celebrity Net Worth adlı site, 57 yaşındaki yıldızın bu iki filmin gişesi ve DVD satışları dahil 120 milyon kazandığını yazdı.

Matrix 4 filminden ilk ödeme olarak 12 ila 14 milyon dolar kazandığı belirtilen Reeves'in gişe rakamları sonrası da yapımın hasılatına göre ek kazanç elde etmesi bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...