Tgrt Haber
30 May 2022 13:16 - Güncelleme : 30 May 2022 13:40

Ünlü oyuncunun itirafı dehşete düşürdü: Survivor adasını silahlı adamlar bastı

Survivor formatının Türkiye’de ilk kez uygulandığı ‘Büyük Macera’ yarışmacılarında Kemal Pekser’den yıllar sonra gelen itiraf dehşete düşürdü. Survivor’da unutamadığı anları paylaşan Pekser, adayı silahlı adamların bastığını söyledi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
Ünlü oyuncunun itirafı dehşete düşürdü: Survivor adasını silahlı adamlar bastı
Survivor,yarışma,Silah,Baskın

Survivor formatının ilk kez Türkiye’de uyarlandığı Survivor: Büyük Macera yarışmasında yer alan oyuncu ve sunucu Kemal Pekser yıllar sonra ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlardan uzak duran ünlü oyuncu Pekser, şimdilerde geri dönmeye hazırlanıyor.

"NORMAL BİR VATANDAŞ OLARAK BAŞVURDUM"

Sabah’a konuşan Pekser, yıllar sonra Survivor itirafında bulundu. İlk düzenlenen yarışmada şimdiki gibi ünlü ve gönüllü konseptinin olmadığını belirten Pekser, normal bir vatandaş olarak başvurduğunu söyledi.

Survivor’ı ilk deneyimleyenlerden biri olan ünlü oyuncu, yarışmada unutmadığı anları ve şimdi düzenlenen Survivor 2022’ye nasıl baktığını anlattı.

"ADAYI SİLAHLI ADAMLAR BASTI"

Son yıllarda düzenlenen Survivor’da yarışmacıların çok şanslı olduğunu söyleyen Pekser, çok iyi bir prodüksiyon ve yarışmacıları önemseyen bir ekip var orada. Bizim o şekil bir şansımız yoktu çok. Olay atlattık hatta bir keresinde adayı silahlı adamlar basmıştı baya bir korkmuştuk” ifadelerini kullandı.

Barınacakları yerleri hep kendilerinin yaptığını belirten Pekser, “Üstümüze örtecek battaniye bile yoktu. 40 gün yerde kumda yatmış, tansiyonlarımız yerine gelsin diye denizden tuzlu su içmiştik” dedi.

Kaynak: Sabah Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...