Tgrt Haber
10 Mart 2014 09:42

Kenan İmirzalıoğlu'ndan dizi açıklaması

Süreleri kısalmadığı sürece dizilerde oynamama kararı alan Kenan İmirzalıoğlu, kararının 'Karadayı' dizisini kapsamadığını açıkladı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan dizi açıklaması
Kenan İmirzalıoğlu dizi, Kenan İmirzalıoğlu'ndan açıklama, Kenan İmirzalıoğlu'nin dizi isyanı, Kenan İmirzalıoğlu dizilerde oynacak mı,

Karadayı dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Etiler'de yemek yedi. Mekana yeni aldığı GMC marka vip minibüsüyle gelen İmirzalıoğlu, "Ezel" dizisindeki rol arkadaşı Burçin Terzioğlu ile buluştu. Mekanda 4 saate yakın kalan oyuncu, mekanın arka kapı çıkışında bekleyen gazetecileri kırmayarak ayaküstü mini bir röportaj yaptı.
"KARARIM KARADAYI'YI KAPSAMIYOR"
İmirzalıoğlu dizi süreleriyle ilgili açıklamasıyla ilgili şunları söyledi: "Arkadaşlar benim açıklamam şuydu, Karadayı'dan sonra diziler 60 dakika olmaz ise ben oynamayacağım diye bir karar almıştım. Türkiye'deki diziler dünyada 80 ülkeye ihraç ediliyor.
Kaynak;Habertürk 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...