Tgrt Haber
06 Aralık 2021 14:36

Kerem Tunçeri Elif Şen'i affetmedi! 8 yıl hapsi isteniyor

Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı mesajları sosyal medya üzerinden ifşa eden fenomen ve oyuncu Elif Şen hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mesajları alkollüyken paylaştığını söyleyerek özür dileyen Şen, haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek ve özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçuyla yargılanacak.

Kerem Tunçeri Elif Şen'i affetmedi! 8 yıl hapsi isteniyor
kerem tunçeri,,elif şen,,ifşa,

Fenomen ve oyuncu Elif Şen, geçen yıl Kerem Tunçeri'nin kendisine attığı özel mesajları ifşa etmesinin ardından alkolün etkisiyle bunu yaptığını belirterek özür dilemişti. Savcılığın uzlaşmaya gönderdiği dosyada Tunçeri, özrü kabul etmeyince Şen hakkında, haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek ve özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçlarından 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

BİRÇOK FENOMEN VE OYUNCUDAN İFŞA MESAJLARI

Sabah'ın haberine göre, eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden fenomen Elif Şen, "Alkolün etkisindeydim, çok pişmanım. Tunçeri'den özür diliyorum" dedi. Ancak Tunçeri şikayetinden vazgeçmeyince Şen hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Geçtiğimiz yıl ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri'nin sosyal medya üzerinden attığı mesajları, birçok fenomen ve oyuncu ifşa etmişti. Tunçeri paylaşımlarının ifşa olmasının ardından soluğu savcılıkta almıştı.

Kerem Tunçeri Elif Şen'i affetmedi! 8 yıl hapsi isteniyorGalatasaray'da yetişen Kerem Tunçeri, basketbolda en önemli pozisyonlardan biri olan gard mevkiinde hem Türkiye'nin önemli takımlarında hem de Türk millî takımında önemli görevler aldı.

HANDE TAŞKIN'DAN SONRA ELİF ŞEN

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Tunçeri'nin mesajlarını paylaşan birden çok fenomen hakkında soruşturma başlatılmıştı. Yürütülen soruşturmalardan bazıları tamamlanmış, geçtiğimiz aylarda ise fenomen Hande Taşkın hakkında ifşa davası açılmıştı. Tunçeri'nin şikayetçi olduğu bir diğer isim de ünlü fenomen Elif Şen'di. Savcılık yürütülen soruşturmada Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden Şen'in ifadesine başvurdu.

"DİĞER KADINLAR İFŞA EDİNCE SİNİRLENDİM"

28 yaşındaki genç fenomen, Tunçeri ile internette tanıştığını, sosyal medya üzerinden mesajlaşmaya başladıklarını ve 6 ay konuşmanın devam ettiğini ifade etti.

Kerem Tunçeri Elif Şen'i affetmedi! 8 yıl hapsi isteniyorTunçeri, gösterdiği performansıyla Avrupa'nın önde gelen takımlarında forma giydi. 

Tunçeri'nin birden fazla kadın tarafından ifşa edilmesinin ardından duruma sinirlendiğini söyleyen Şen, "Bir anlık öfke ve sinirle aramızda geçen konuşmaları sosyal medya hesabımdan paylaştım. Alkolün etkisindeydim ve bu nedenle pişmanım. Kerem Tunçeri'den özür diliyorum" dedi.

8 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi. Ancak Kerem Tunçeri, özel hayatını ifşa eden Şen'i affetmedi. Savcılık Şen hakkında 'Haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek' ve 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçlarından 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...