Tgrt Haber
27 Eylül 2018 16:46 - Güncelleme : 17 Kasım 2022 14:21

Kerimcan Durmaz bir ayda 9 kilo verdi

Antalya'da sahneye çıkan DJ Kerimcan Durmaz, bu ay başında geçirdiği apandisit ameliyatı sonrası 9 kilo verdiğini söyledi.

Kerimcan Durmaz bir ayda 9 kilo verdi
Kerimcan Durmaz

Antalya'nın Kemer ilçesinde sahneye çıkan sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, bu ay başında geçirdiği apandisit ameliyatı sonrası 9 kilo verdiğini söyledi.

BİR AYDA 9 KİLO VERDİ

Dün gece Club Aura Kemer'de sahneye çıkan Kerimcan Durmaz'ı izlemek için yerli ve yabancı turistler gece kulübünü doldurdu. Gece, DJ Serkan ve 'go go' dansçılarının şovlarıyla başladı. Saat 02.00'de programına başlayan Kerimcan Durmaz, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı ve çaldığı parçalarla izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Özellikle kadın hayranları cep telefonlarıyla bolca video ve fotoğraf çekerken, Kerimcan Durmaz hem parçalara eşlik etti hem de yaptığı danslarla alkış aldı. Kerimcan Durmaz, bu ay başında apandisitinin patlaması nedeniyle ameliyat olduğunu, bu operasyon sonrası 9 kilo verdiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...