Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2022 09:49 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 09:53

Kevin Hart'tan aylar sonra gelen Will Smith açıklaması: Daha iyi yerlere geldi

Dünyada milyonlarca hayran kitlesi olan ünlü komedyen Kevin Hart, Oscar törenine damgasını vuran Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokatla ilgili herkesin dikkatini çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyen Hart, bu durumun Smith açısından iyi bir yükseliş olduğunu belirtti.,

Kevin Hart'tan aylar sonra gelen Will Smith açıklaması: Daha iyi yerlere geldi
Will Smith,Oscar ödülleri,Tokat

Ünlü oyuncu Will Smith’in geçtiğimiz mart ayında düzenlenen Oscar ödül töreninde eşinin saçlarıyla dalgan geçen Chris Rock’a attığı tokat dünyanın gündemi bomba gibi düşmüştü. Gazete manşetlerinde ilk sıralarda yer alan bu olay hala da konuşulmaya devam ediyor.

“ŞUAN DAHA İYİ BİR YERDE”

Amerikalı ünlü komedyen Kevin Hart, 2022 Oscar'a damgasını vuran Will Smith'in şuanda olması gereken konumdan çok daha iyi bir yerde olduğunu belirtti. Hart "Will özür diler, bilirsiniz. Tabii ki geçmişte olduğundan daha iyi bir yerde” ifadelerini kullandı.

“İNSANLAR İNSANDIR VE İNSAN OLARAK BAZEN HATA YAPARIZ”

Smith hakkındaki açıklamalara devam eden ünlü komedyen Hart "İnsanlar insandır ve insan olarak bazen hata yaparız. Dolayısıyla geçmiş hakkında konuşmakla ilgili değil, şimdiyi kabul etmek ve ilerlemek için elinizden gelenin en iyisini yapmakla ilgili” dedi.

"TEK BİR ŞEYE GÖRE YARGILAYAMAZSINIZ"

Hem Rock için hem de Smith için bu yaşanılan kötü olayın unutulmasını umut ettiğini belirterek "Onu ve Chris'i hâlâ seviyorum. Bir insanı tek bir şeye göre yargılayamazsınız. Nihayetinde hayat devam ediyor ve insanlar büyüyor" şeklinde açıklamalarla gündeme damgasını vurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...