Tgrt Haber
13 Ekim 2021 11:08

Kibariye'nin kaynak saç olayında yeni gelişme! Stilistini rehin bıraktı

Kadıköy'deki bir kuaföre kaynak saç yaptırdıktan sonra ücreti ödemeden mekandan ayrıldığı öne sürülen Kibariye, borcunu ödeyeceği sözüyle gittiği kuaförde bu kez de stilistini rehin bıraktı. Çete üyesi olarak suçladığı stilist İsmail Günüç, şarkıcının kendisine de 24 bin lira borcu olduğunu belirterek yaşananlara sitem etti.

Kibariye'nin kaynak saç olayında yeni gelişme! Stilistini rehin bıraktı
kibariye,,kaynak saç,,kuaför,,stilist,

Sanatçı Kibariye Kadıköy'deki bir kuaförde kaynak saç yaptırmasının ardından 4 bin 200 lira tutarındaki borcu ödeyeceklerini belirterek stilist İsmail Günüç'ü kuaförde rehin bıraktı. Çete üyesi olarak suçladıkları Günüç'ün telefon numarasını da engelleyen çift hakkındaki iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Kadıköy’deki bir kuaföre olan 4 bin 200 liralık borcuyla gündeme gelen sanatçı Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık şimdi ise stilistleri İsmail Günüç’e ‘çete üyesi’ suçlamasında bulunarak borçları olan 24 bin lirayı ödemeden iletişimi kesti. İddiaya göre, kuaföre ‘kaynak saç’ borcu olan 4 bin 200 lirayı ödemeyen Kibariye, parayı getireceklerini iddia ederek stilistleri İsmail Günüç’ü kuaför dükkanında rehin bıraktı.

Kibariye'nin kaynak saç olayında yeni gelişme! Stilistini rehin bıraktı

KİMLİĞİ KUAFÖRDE KALDI

İşletme sahipleriyse genç adamın kimliğini bırakmasının yeterli olacağını söyledi. Günler geçmesine rağmen Kibariye tarafından kuaföre herhangi bir ödeme yapılmayınca Günüç’e ait kimlik cüzdanı kuaförde kaldı. Stilist Günüç, Kibariye’nin eşi Küçükbalçık ile iletişime geçerek kimliğini alması gerektiğini ve bu nedenle kuaföre olan borçlarını ödemelerini söyleyince Ali Küçükbalçık tarafından önce ‘çete üyesi’ olmakla suçlandı sonra telefonları engellendi.

20 BİN LİRALIK BORCU VAR

Yaşanan olay sonrası Kibariye’den alması gereken 24 bin liralık ödemeyi de alamayan stilist İsmail Günüç, yaşananlara isyan etti. Çok sayıda sahne elbisesi diktiği, yeri geldiğinde kendi cebinden harcama yaparak ayakkabı ve takı aldığı Kibariye’nin kendisine olan 24 bin liralık ödemeyi yapmasını istedi.

Kibariye'nin kaynak saç olayında yeni gelişme! Stilistini rehin bıraktı

"ÇETECİLİKLE SUÇLADI, NUMARAMI ENGELLEDİ"

Mağdur edildiğini belirten İsmail Günüç, “Kibariye Hanım ve eşi Ali Bey, kaynak saç parasını ödemediği için işletme sahiplerine kimliğimi bırakmak zorunda kaldım. Kimliğimi alabilmek için Ali Küçükbalçık’a kuaföre ödeme yapması için yazdım. Karşılığında kendisi beni çetecilikle suçladı. Sonrasında zaten benim numaramı engelledi. Çılgına döndüm." dedi.

Kibariye'nin kaynak saç olayında yeni gelişme! Stilistini rehin bıraktı

"ALİ BEY ALIŞMIŞ HARAM YEMEYE"

Kibariye'den 24 bin lira alacağı olduğun belirten Günüç, şu ifadeleri kullandı: 

"Toplam 12 tane kostüm verdim. Ayrıca 4 çift ayakkabı alındı. Ben bunları cebimden ödedim. Takılarına kadar her şeyi ben hazırlayıp yolladım. Ben bu konuyu gündeme getirmeyecektim ama beni ‘çete üyesi’ olarak suçlaması beni çıldırttı. Ali Bey alışmış haram yemeye ama biz öyle değiliz. Ben 3 tane çocuk büyütüyorum. Bana bu kelimeleri kullanamaz. Ben alın teriyle para kazanıyorum. Bana olan borçlarını ödemelerini istiyorum. Hakkımı aramaya devam edeceğim"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...