Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2022 09:24 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 09:30

Killa Hakan normal odaya alındı

Mart ayında koronavirüse yakalanarak yoğun bakıma alınan Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş, normal odaya alındı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Koronavirüse yakalanan Killa Hakan'ın bağışıklık sistemi çökmüştü
Killa Hakan
Koronavirüse yakalanan Killa Hakan'ın bağışıklık sistemi çökmüştü

Rapçi Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş, geçtiğimiz mart ayında koronavirüse yakalandı. Virüs sonrası bağışıklık sistemi çöken Durmuş, 2 ay önce rahatsızlanarak Almanya'da bir hastaneye kaldırıldı. 2 aydır yoğun bakımda tedavi gören ünlü isimden beklenen haber geldi.

NORMAL SERVİSE ALINDI

Son durumuyla hayranlarını üzen rapçinin sağlık durumunun iyiye gittiği hatta yoğun bakımdan çıkartılarak normal servise alındığı öğrenildi. Killa Hakan'ın yakınlarından konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

'YOĞUN BAKIMDA ÖLÜM KALIM SAVAŞI VERİYOR'

Massaka olarak bilinen ve gerçek adı Murat İlhan olan ünlü rapçi, 2 ay önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Killa Hakan'ın sağlık durumundan bahsetti. Rapçinin durumunun ciddi olduğunu söyleyen Massaka, "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...