Tgrt Haber
12 Ocak 2022 15:23

Kim Kardashian, kripto para dolandırıcılığı ile suçlanıyor

Reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın başı yaptığı reklamlarla belada! Kardashian’ın yanı sıra ünlü isimler Paul Pierce ve Floyd Mayweather Jr. EthereumMax isimli bir kripto para biriminin reklamını yaptığı için davalık oldu.

Kim Kardashian, kripto para dolandırıcılığı ile suçlanıyor
kripto para,,coin,,kim kardashian,

Kim Kardashian, Paul Pierce ve Floyd Mayweather Jr. gibi ünlü isimlerle reklamını yapan EthereumMax isimli kripto para biriminin fiyatı sert şekilde düştü. Bunun üzerine yatırımcıları, EthereumMax'in reklamını yapan ünlüleri ‘dolandırıcılık’ ile suçladı. 

ABD’de ünlü isimlerle reklam yapan kripto para birimi, kısa sürede popüler hale geldi. Ünlü boksör Floyd Mayweather Jr.’ın "Benim maç yapmama gerek yok. EthereumMax ile bir yılda kazandığımdan çok para kazandım.” açıklaması pek çok yatırımcıyı çekmişti. Ancak bu sözler ünlü boksörün başını belaya soktu. 

KRİPTO PARA DÜŞTÜ, DAVA AÇILDI

EthereumMax isimli kripto para biriminin yatırımcıları, söz konusu ünlülerin yanı sıra reklam yapan bütün ünlülere dava açtı. Bu arada davanın 7 Ocak’ta dosyaya alındığı ve Los Angeles federal mahkemesinde görüldüğü açıklandı. 

Kim Kardashian, kripto para dolandırıcılığı ile suçlanıyor

Instagram paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Kim Kardashian’ın 250 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabı üzerinden kripto para birimini tanıtan yıldız ismi, geçtiğimiz eylül ayında İngiltere’nin finansal denetleme kuruluşu uyardı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...