Tgrt Haber
18 Ağustos 2022 10:07 - Güncelleme : 18 Ağustos 2022 10:12

Kim Milyoner Olmak İster’de 100 Bin TL’lik merak edilen cevap! Şu anda hangi türden hayatta olanların sayısı daha azdır?

Ekranların en çok izlenen bilgi yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster’in dün akşam yayınlanan yeni bölümü heyecanlı anlara sahne oldu. 17 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan bölümün yarışmacısı Kerem Dinçsoy’a yöneltilen “Şu anda hangi türden hayatta olanların sayısı daha azdır?” sorusu herkesin merak konusu oldu. Kim Milyoner Olmak İster 17 Ağustos sorusu cevabı nedir? Kim Milyoner Olmak İster 100 Bin TL'lik 9. soru ve cevabı için işte detaylar…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kim Milyoner Olmak İster’de 100 Bin TL’lik merak edilen cevap! Şu anda hangi türden hayatta olanların sayısı daha azdır?
kim milyoner olmak ister,100 bin TL,Kerem Dinçsoy

Kim Milyoner Olmak İster, 17 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan bölümüyle izleyenleri yine ekrana kitledi. Kim Milyoner Olmak İster’in başarılı yarışmacısı Kerem Dinçsoy, 100 Bin TL’lik soruya ulaşmayı başardı ve kendisine yöneltilen “Şu anda hangi türden hayatta olanların sayısı daha azdır?” sorusuna doğru yanıtı vererek 100 Bin TL’nin sahibi oldu. İşte en çok aratılan Kim Milyoner Olmak İster sorusu ve cevabı…

Kim Milyoner Olmak İster’de 100 Bin TL’lik merak edilen cevap! Şu anda hangi türden hayatta olanların sayısı daha azdır?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER “ŞU ANDA HANGİ TÜRDEN HAYATTA OLANLARIN SAYISI DAHA AZDIR?"

Yarışmaya Balıkesir’den katılan ve aslen Bursalı olan yarışmacı Kerem Dinçsoy, henüz 19 yaşında olmasına rağmen sergilediği başarılı performansıyla herkesin takdirini kazandı. Bandırma Fen Lisesi mezunu olan yarışmacı, üniversite tercihini tıp fakültesinden yana kullanacağını ve doktor olmak istediğini belirtti. Kerem Dinçsoy’a yöneltilen “Şu anda hangi türden hayatta olanların sayısı daha azdır?” sorusunun şıkları şu şekildeydi:

A-) Kutup ayısı

B-) Mavi balina

C-) Dev panda

D-) Beyaz Gergedan

Doğru cevap olan C şıkkını seçen Kerem Dinçsoy, yarışmadan 100 Bin TL’yi almaya hak kazandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mesut Saruhan18 Ağustos 2022 13:23

Komple Skandal Doğru Cevap Beyaz Gergedan Dünyada sadece 2 Tane Beyaz gergedan kalmıştır.Halbuki 2000 civarı büyük panda yaşamaktadır

Sonraki Haber Yükleniyor...