Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2018 15:11

Kiralık Aşk oyuncularından büyük vefasızlık!

Usta oyuncu Ferdi Merter'in kızı Almula Merter, katıldığı magazin programında babasının cenazesine gelmeyen ve aramayan Kiralık Aşk dizisi oyuncularına sitem etti.

Kiralık Aşk oyuncularından büyük vefasızlık!
kiralık aşk

Usta oyuncu Ferdi Merter, geçtiğimiz ay 77 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun kızı Almula Merter de bugün TEVE2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. Almula, babasının hastalığından sonra kendisini aramayan Kiralık Aşk dizisi oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Alduç'a cenazeye katılmadığı ve aramadığı için sitem etti.

"BARIŞ ARDUÇ VE ELÇİN SANGU ARAMADI BİLE"

Canlı yayında yeni oyunculara sitem eden Almula Merter, şöyle konuştu: "Osman Sınav, Acı Hayat dizisinin oyuncularıyla yapımcısı ve Kiralık Aşk dizisi oyuncuları dahil kimse aramadı. Bir tek Kiralık Aşk dizisinden Onur Büyüktopçu arayarak her türlü destek oldu.

Bu camiada cadı kazanı kaynıyor resmen. Mesela Demet Akalın'ı tanınmam ama o da bana çok destek oldu.

"YENİ YETMELERİN BİR AYDA KAZANDIĞI PARAYI USTA OYUNCULARDA BİR AYDA KAZANAMIYOR"

Sanat camiasında herkeste bir hız bir hazmedememe durumu var. 65-70 yaşına geldiğinde ölmeni bekle diyorlar resmen. Bu camiayı 5-6 kişi kapatmış kimseyi sokmuyorlar.

Türkiye'de ünsüzden geçilmiyor. Herkes ünlü. Yeni yetmeler çok hadsiz. Yeni oyuncuların bir ayda kazandığı parayı usta oyuncular yıllarca kazanamıyor.

"BABAM Fİ DİZİSİNDEKİ ÖLÜM SAHNESİNDEKİ GİBİ ÖLDÜ"

Babam son olarak Fi de oynadı ve ölüm sahnesiydi her yerinde borular vardı. O da son sahnesi oldu sonra aynı o sahnede olduğu gibi öldü."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...