Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2021 10:39

Kırmızı Oda dizisinden peş peşe kötü haberler

TV8 ekranlarında yayımlanan Kırmızı Oda dizisinden peş peşe kötü haberler geldi. Sevilen dizinin çekimleri askıya alınabilir.

Kırmızı Oda dizisinden peş peşe kötü haberler
kırmızı oda dizisi,,binnur kaya,,covid-19,,koronavirüs,

Yayımlandığı ilk günden beri ilgiyle izlenen, Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleminden diziye dönüştürülen Kırmızı Oda dizisi, reytinglerde düşüş yaşasa da cuma akşamlarının zirvesinde yer almaktan vazgeçmiyor. Son zamanlarda diziye yeni katılan isimlerle beraber düşüşün önüne geçmeye çalışan dizide talihsizlik ise peş peşe gelince dizinin akıbeti merak edilir oldu.

Başarılı oyuncular, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Merve Dizdar, İlayda Alişan gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda'nın bir diğer başarılı ismi Ayta Sözeri'nin Covid-19 PCR testi ilk olarak pozitif ardından ise negatif çıktı. 

Kırmızı Oda dizisinden peş peşe kötü haberler
Kırmızı Oda dizisinden oyuncular Ayça Bingöl, Binnur Kaya ve Gülçin Kültür

Koronavirüs alarmının verildiği dizi setinin çalışanları arasında da hastalığın yayıldığı 14 set çalışanının Covid-19'a yakalandığı iddia edildi. Dizinin çekimlerinin koronavirüs nedeniyle askıya alınabileceği öne sürüldü. Kırmızı Oda dizi set ekibi ve oyuncularında koronavirüs artışı yaşanmaya devam ederse yeni bölüm çekimlerinin bir süre ertelenebileceği konuşuluyor.

 

Kırmızı Oda dizisinden peş peşe kötü haberler
Kırmızı Oda dizisi konuk oyuncu Ayta Sözeri

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Kırmızı Oda dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu' nun yine bir başka romanı olan Madalyonun içi: Bir Psikiyatristin Not Defteri isimli kitabından uyarlandı. Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikâyeleri canlandırılıyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...