Tgrt Haber
10 Ekim 2022 17:09 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 17:21

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını yıkan haber! Yeni serüven başlamadan bitti

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları yeni dizi için gün sayarken hayranlarını yıkan haber geldi. Başarılı oyuncu 'Kral Kaybederse' projesinden ayrıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını yıkan haber! Yeni serüven başlamadan bitti
kıvanç tatlıtuğ,

Son zamanlarda seneler sonra yeniden bir araya geldiği, Beren Saat ile başrollerini paylaştığı 'Last Call İstanbul' filmiyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizi projesinden vazgeçti. Hayranlarının heyecanla beklediği yönetmen koltuğunda şimdiye kadar başarılı yapımlara imza atan Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu 'Kral Kaybederse' dizisinden Tatlıtuğ ayrıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını yıkan haber! Yeni serüven başlamadan bitti

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan 'Kral Kaybederse' dizisi için Kıvanç Tatlıtuğ'un partnerinin kim olacağına dair görüşmeler uzun sürmüş, Büşra Develi ve Beren Saat ile görüşmeler yapılmıştı. Son olarak ise Serenay Sarıkaya ile anlaşmaya varılmıştı. Bir başrol ayarlanırken diğeri işi bıraktı. Kıvanç Tatlıtuğ'un diziden neden vazgeçtiği merak konusu olurken hayranları sosyal medyada isyanı bastı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kral Kaybederse isimli dizi için yeni başrol aramaları devam ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ercan 10 Ekim 2022 18:17

Karakterli adamsın kıvanç helal olsun iyi yapmışsın

Sonraki Haber Yükleniyor...