Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ağustos 2022 08:42 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 09:42

Kıvanç’ın yeni filmi Âşıklar Bayramı tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı, geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden buluşan baba ile oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan Âşıklar Bayramı filminin fragmanı ve ilk görselleri yayınlandı. Netflix’te yayına girecek film 2 Eylül’de tüm dünyayla birlikte Türkiye’de yayınlanacak.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Kıvanç’ın yeni filmi Âşıklar Bayramı tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak!
kıvanç tatlıtuğ,aşıklar bayramı,fragman,settar tanrıöğen

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in olduğu Âşıklar Bayramı filmi 2 Eylül’de tüm dünyayla birlikte Netflix’te yayına girecek. Filmde Tatlıtuğ, Avukat Yusuf adında bir genci, Settar Tanrıöğen ise Yusuf'un saz âşığı babası Heves Ali'yi canlandıracak.

Kıvanç’ın yeni filmi Âşıklar Bayramı tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak!

KONUSU KEMAL VAROL’UN KİTABINDAN UYARLANDI

Avukat Yusuf ile babası Heves Ali yolu 25 yıllık bir ayrılık yaşarlar. Ancak 25 yılın ardından yolları uzun bir yolculuk esnasında kesişir. Kemal Varol’un ödüllü kitabı Âşıklar Bayramı’ndan uyarlanan filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Özcan Alper yapıyor. Geçmişlerinden gelen bir sorunun gölgesinde kalmış bir baba ve oğulun hikayesinin anlatıldığı filmin yapımcılığını OGM Pictures yapıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...