Tgrt Haber
10 Ocak 2022 09:34

Bizim Ev 'Full House' dizisinin dünyaca ünlü oyuncusu Bob Saget ölü bulundu

Türkiye’de 1980’li ve 90’lı yıllarda popüler olan ‘Full House’ dizisiyle tanınan dünyaca ünlü 65 yaşındaki ABD’li aktör ve komedyen Bob Saget, bir otel odasında ölü bulundu.

Bizim Ev 'Full House' dizisinin dünyaca ünlü oyuncusu Bob Saget ölü bulundu
Oyuncu,Bob Saget,Dizi

Dünyada ünlü ABD’li aktör Bob Saget, ABD’nin Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde kaldığı bir otelde ölü bulundu. Bob Saget’ten bir süre haber alamayan otel görevlilerinin haber vermesi üzerine otele gelen itfaiye ve polis ekipleri ünlü oyuncuyu odasında hareketsiz bir halde buldu.

ÖLÜMÜNDEN BİR GÜN ÖNCE KONSER VERMİŞTİ

'Full House' ve 'How I Met Your Mother' sitcomlarında rol alan Saget, vefat ettiğinde 2022 'I Don't Do Negative' komedi turunun Florida ayağındaydı.

'BİZİM EV' DİZİSİ İLE TÜRKİYE'Yİ GÜLDÜRDÜ

Saget'ın rol aldığı popüler yapım Full House, Türkiye'de 'Bizim Ev' adıyla ekranlara gelmiş, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. ABD'de 1987-1995 yılları arasında, Türkiye'de ise 1995-2003 yılları arasında yayımlanan dizi, ilk bölümünden yaklaşık 30 yıl sonra Netflix'e gelmiş, bazı oyuncuların yıllar sonra bir araya gelmesi ile yeni bölümleri çekilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...