Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2021 09:10

Konseri iptal edildiği söylenen Yıldız Tilbe'den 'aşı' açıklaması

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Yıldız Tilbe'nin aşı olmadığı için konseri iptal edildiği iddiası gündem olunca ünlü sanatçıdan açıklama geldi.

Konseri iptal edildiği söylenen Yıldız Tilbe'den 'aşı' açıklaması
yıldız tilbe,,covid-19,,aşı,

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin aşı hakkındaki açıklamaları dikkat çekmişti. Aşı olmak istemediğini dile getiren Tilbe'nin konserinin iptal edildiği iddiası ise dilden dile yayılınca ünlü sanatçıdan açıklama geldi.

Aşı değil PCR testi yaptırdığını söyleyen Tilbe, ''Olmadım, aşı maşı olmayacağım'' diyerek iddialara tepki gösterdi. Tilbe sözlerine şunları da ekledi:

''Aşı karşıtı değilim. İsteyen istediğini yaptırsın. Herkes kendinden sorumlu. Bu konuda konuşmak istemiyorum artık, bıktım.''

Konseri iptal edildiği söylenen Yıldız Tilbe'den 'aşı' açıklaması

Tilbe bir başka paylaşımında ise, "Hakkımda yapılan yalan haberleri ve iftiraları mahkemeye versem, tazminatıyla bir gazete bir TV kanalı açardım, yanına bir de mizah dergisi kondururdum" dedi.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz günlerde konserler için aşı ya da PCR testi zorunluluğu getirmişti.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...