Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2019 10:00

Kurtlar Vadisi'nden Netflix açıklaması

Kurtlar Vadisi dizisinin Netflix'te yayınlanacağına dair haberler dizinin yapımcı firması Pana Film tarafından yalanlandı.

Kurtlar Vadisi'nden Netflix açıklaması
kurtlar vadisi,

Bir döneme damga vuran fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin Netflix'te yayınlanacağına dair haberler dizinin yapımcı firması Pana Film tarafından yalanlandı.

İşte o açıklama:

Bazı yayın organlarında yapımcılığı Pana Film tarafından üstlenilen Kurtlar Vadisi adlı dizimizin bir dijital platform ile anlaştığına dair spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Pana Film olarak bizi yıllardır yalnız bırakmayan değerli seyircilerimizin Kurtlar Vadisi’nin geri dönmesini ne kadar istediklerinin farkındayız. Dolayısıyla Kurtlar Vadisi ile ilgili herhangi bir gelişme olduğunda, spekülasyona izin vermeden tüm duyurular resmi sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır.

Bunun dışındaki açıklamalara ve onları yapanlara itibar edilmemesini rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...