Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2018 11:52

Kurtlar Vadisi'nin iki oyuncusu Eşkıya'da

Oyuncu Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal, ATV'nin 4 sezondur reyting listelerinden ilk sıralarda yer alan dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonuna dahil oldu.

Kurtlar Vadisi'nin iki oyuncusu Eşkıya'da
Mustafa Üstündağ,atv

Yeni sezona başlamadan önce başta başrol oyuncusu Deniz Çakır olmak üzere Sanem Çelik ve OLgun Şimşek'le yollarını ayıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine iki bomba transfer yapıldı. Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yeni sezonunda, Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal seyirci karşısına çıkacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A İKİ YENİ OYUNCU

Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 4. sezonunda, Mustafa Üstündağ ile Hüseyin Avni Danyal diziye damga vuracak iki önemli karakteri canlandıracak.

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Muro karakteriyle hafızalara kazınan Mustafa Üstündağ, Çukur dizisinde ise konuk oyuncu olarak rol almış ve Koçovalılar'ın öldürülen oğlu Kahraman'ı canlandırmıştı. İki usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal da, Kurtlar Vadisi'nin fenomen karakterlerinden olan Yalçın Bulut rolüne hayat vermişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...