Tgrt Haber
11 Ekim 2020 15:26

Kuruluş Osman'ın Aksaçlı'sı Cüneyt Arkın'dan hayranlarına teşekkür!

Atv'nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman'a ikinci sezonda dahil olan usta oyuncu Cüneyt Arkın sosyal medya üzerinden hayranlarına teşekkür etti. Kuruluş Osman 2. sezonunun ilk bölümü ile adeta rüzgar gibi esti. Kadrosuna dahil ettiği usta isimler Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit büyük ilgi ile karşılandı. 83 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın sevenlerinden gelen destek mesajlarına duygusal bir paylaşım ile yanıt verdi.

Kuruluş Osman'ın Aksaçlı'sı Cüneyt Arkın'dan hayranlarına teşekkür!
cüneyt arkın,

Kuruluş Osman 2. sezonunun ilk bölümü ile adeta rüzgar gibi esti. Kadrosuna dahil ettiği usta isimler Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit büyük ilgi ile karşılandı.

 

Cüneyt Arkın hayranlarından gelen destek mesajlarına önceki gün sosyal medya hesabından cevap verdi. Usta oyuncu, "İyi dilekleriniz, kendiniz gibi masum ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. İyi ki sizler de varsınız" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...