Tgrt Haber
27 Ekim 2021 12:25

LeBron'ın yorumu Squid Game yönetmenini sinirlendirdi

Lakers yıldızı LeBron James ile Squid Game dizisinin yönetmeni arasında kriz çıktı. James, filmin sonunu beğenmediğini belirtince yönetmen, açtı ağzını yumdu gözünü.

LeBron'ın yorumu Squid Game yönetmenini sinirlendirdi
LeBron james,,squid game,,yönetmen,

Güney Kore yapımlı Netflix dizisi Squid Game, dünya çapında bir izlenme rekoru kırdı. Çocuk oyunlarının ölümcül bir rekabete dönüştüğü diziyi izleyen Lakers yıldızları LeBron James ve Anthony Davis, dizinin sonunu beğenmediklerini söyledi. Bu eleştiri üzerine Squid Game'in yönetmeni Hwang Dong-hyuk, James'i gişede istediğini alamayan ''Space Jam 2'' filmiyle vurdu. Yönetmen Hwang, “Space Jam 2’yi gördünüz mü?” diye başladığı sözlerine şöyle devam etti:

“LeBron James havalı biri ve istediğini söyleyebilir. Buna saygı duyarım. Tüm diziyi izlediği için çok müteşekkirim. Ama yine de sonunu değiştirmezdim. Bu benim sonum.''

LeBron'ın yorumu Squid Game yönetmenini sinirlendirdiSquid Game yönetmeni Hwang Dong-hyuk

''LeBron’un kendisini tatmin edecek bir sonu varsa bunun üzerinde çalışması gerek. Belki kendi devam filmini yapabilir. Ben de o zaman bakarım ve belki ona ‘Sonu hariç tüm şovunuzu beğendim’ diyen bir mesaj gönderirim.”

LeBron'ın yorumu Squid Game yönetmenini sinirlendirdi

Yönetmenin yanıtı üzerine LeBron James, Twitter’da haberi alıntılayarak, “Bu gerçek olamaz. Umarım değildir” yazdı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...