Tgrt Haber
24 Kasım 2021 20:48

Mahkemeden Reynmen’i yıkan karar! 200 bin euroyu faiziyle ödeyecek

Turnede sahne alması için 500 bin euroya anlaşma yapan Reynmen’e, turne öncesi ödenen 200 bin euronun iadesi için açılan davada karar çıktı. Mahkeme verdiği kararda Reynmen’in parayı faiziyle ödemesine hükmetti.

Mahkemeden Reynmen’i yıkan karar! 200 bin euroyu faiziyle ödeyecek
Reynmen,Mahkeme

Riba Events’in sahibi Rıza Cerit, Avrupa’da gerçekleştirilecek olan 10 konserlik turne için ‘Reynmen’ lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş ile sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre, bu konserlerde sahne alıp performans sergilemesi karşılığında Reynmen’e 500 bin euro ödeyeceği belirlenen Riba Events şirketi, konser öncesi şarkıcıya 200 bin euro ödeme yaptı. Anlaşma yapılmasına karşın, koronavirüs salgını sebebiyle turne iptal edildi.

200 BİN EUROYU FAİZİYLE ÖDEYECEK

Davayı karara bağlayan mahkeme, Reynmen’in Rıza Cerit’e 200 bin euro ödemesine karar verdi. Mahkeme kararına ilişkin konuşan Rıza Cerit’in avukatı Eda Salman, “Mahkeme haklı olduğumuza karar vererek davamızı kabul etmiştir. Mahkeme kararına göre Reynmen, 200 bin euroyu en yüksek faiziyle birlikte müvekkilim Rıza Cerit’e ödeyecektir. Bu karar, korona virüs salgını sebebiyle gerçekleştirilemeyen organizasyonların mücbir sebep teşkil edebileceğine dair emsal bir karardır” ifadelerini kullandı.

Mahkemeden Reynmen’i yıkan karar! 200 bin euroyu faiziyle ödeyecek

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...