Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2022 13:57 - Güncelleme : 19 Ağustos 2022 14:48

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'a prestijli başrol

Mahsun Kırmızıgül’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni film projesinde kadro netleşmeye başladı. Prestij Müzik’in kuruluşunu ve o yıllarda yaşananları konu alan filmin başrolünde, son olarak Yasak Elma’da rol alan Biran Damla Yılmaz olacak.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'a prestijli başrol
prestij müzik,mahsun kırmızıgül,biran damla yılmaz

Müzik kariyeriyle başladığı sanat hayatına oyunculuk ve yönetmenlikle devam eden Mahsun Kırmızıgül’ün aylardır üzerinde çalıştığı proje, şekillenmeye başladı. Prestij Meselesi adındaki film bir döneme damga vuran Prestij Müziği ve o yıllarad Prestij Müzik’te yaşananları konu alacak. Filmin başrolünde ise ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma’daki Kumru rolüyle hafızalara kazınan Biran Damla Yılmaz rol alacak.

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'a prestijli başrol

FİLM 2023’TE VİZYONA GİRECEK

Film, 1991 senesinde Hilmi Topaloğlu’nun kurduğu Prestij Müzik şirketini ve o yıllarda yaşananları konu alacak. Prestij Müzik şirketinin müziğe kazandırdığı en önemli isimler olan Mahsun Kırmızıgül, Haluk Levent ve Özcan Deniz’in bu yapım için bir araya geleceği düşünülüyor. 2023 yılında vizyona girmesi beklenen filmde Mahsun Kırmızıgül’ü oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...