Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2014 17:07

Makyaj fuarına yoğun ilgi

Uluslararası Makyaj Sanatçıları Fuarı başladı. Makyaj ustalarının birbirinden ilginç çalışmaları yoğun ziyaretçi ilgisiyle karşılaştı.

Makyaj fuarına yoğun ilgi
makyaj fuarı, makyaj ustaları, uluslararası makyaj sanatçıları

Uluslararası Makyaj Sanatçıları Fuarı (IMATS) New York'ta başladı. Hudson Nehri kıyısındaki 94. Liman'da düzenlenen fuara, ödüllü sinema, tiyatro ve TV programı makyözlerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci makyöz katıldı. Çok sayıda ziyaretçinin akın ettiği fuarda sanatçılar, oluşturdukları stantlarda yeteneklerini sergiledi. Mankenler üzerinde birbirinden ilginç makyaj çalışması yapan sanatçılar, bir kaç saat içerisinde mankenlerini film karakterine dönüştürdü. Öğrenci makyözler arasında yapılan yarışmada ise Marie Sommer'in yaptığı çalışma, jüri tarafından birinci seçildi. Fuarda Hollywood filmlerinde kullanılan maskelerin sergilendiği bölüm de ilgi gördü. Filmlerde kullanılan maskeler ve prototiplerle ziyaretçiler yakından ilgilendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...