Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2022 15:02 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 15:13

Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Durumu kötüleşti

Bağışıklık sistemi çöken 'Killa Hakan' adıyla tanınan ünlü rap şarkıcısı Hakan Durmuş'un sağlık durumuyla ilgili Massaka'dan yeni bir açıklama geldi. Maksaka, Hakan'ın hala komada olduğunu gün geçtikçe de durumunun kötüye gittiğini aktardı.

Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Durumu kötüleşti
Killa Hakani,Maksaka,Almanya,Rapçi

Almanya'da yaşayan 'Killa' lakaplı rağ şarkıcısı Hakan Durmuş, bağışıklık sisteminin çökmesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir tedavi gören ünlü şarkıcının, yoğun bakımda olduğunu, yakın arkadaşı Massaka sosyal medya hesabından duyurmuş, "Selam arkadaşlar. Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

"SON GÜNLERDE DURUMU AĞIRLAŞTI"

Tedavisi devam eden Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama Massaka, meslektaşının son durumunu şu sözlerle açıkladı:

"Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunları yaşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin'de yanındayız. Merak edip, arayan soran herkesten Allah razı olsun."

"BİZİM DIŞIMIZDA AÇIKLAMA YAPANLARI CİDDİYE ALMAYIN"

Ünlü isim, daha sonra Killa Hakan'ın hayranlarına uyarıda bulundu ve "Ortalıkta dönen yanlış bilgilere, başka yerlerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız, dualarınızı bekliyoruz" ifadesini kullandı.

BANDANASIZ VE ŞAPKASIZ İLK DEFA FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Killa Hakan en son kural bozarak, gözünde güneş gözlüğü ve kafasında bandana ya da şapka olmadan ilk defa fotoğraf paylaşmıştı. Ünlü rap'çinin Murda ve Ezhel ile verdiği bu pozları sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Massaka'dan Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama: Durumu kötüleşti

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...