Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2022 17:00 - Güncelleme : 16 Kasım 2022 13:46

MasterChef 2022'den tanıtım videosu geldi: 'Önlükler hazır'

TV8'in sevilen yemek yarışma programı MasterChef için beklenen tanıtım videosu geldi. Jüri üyeleri de tanıtım videosunda görüntülendi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
MasterChef 2022'den tanıtım videosu geldi: 'Önlükler hazır'
masterchef

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef için geri sayım başladı. Ekranların sevilen yarışma programı, Survivor'ın ardından yayınlanmaya başlayacak.

Jüri üyelerinde ise herhangi bir değişiklik olmayacak. Yine programın sevilen jürileri;  Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye2022'de yerini alacak. İşte programın yeni sezonu için gelen tanıtım videosu...

YAKINDA BAŞLIYOR

Birbirinden farklıtarifleri seyircilerle buluşturan MasterChef Türkiye'nin ne zaman başlayacağı hem izleyiciler hem de hayallerini gerçekleştirmek isteyen yarışmacı adayları tarafından merak ediliyordu.  Survivor finali ile birlikte başlaması planlanan MasterChef Türkiye 2022 tanıtım fragmanı yayınlandı. Yarışmaya başvurular bir yandan devam ederken, tanıtım videosunda MasterChef önlüklerinin hazırlandığı da dikkatlerden kaçmadı.

Şef adayları, her yıl olduğu gibi 2022'de de önlüğün sahibi olabilmek için ter dökecek. Aksiyon dolu sahnelere sahip olması beklenen yarışmanın hangi gün başlayacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak şu anda TV8'de yayınlanan Survivor finalinin akabinde başlayacağı tahmin ediliyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...